Karaoke.fi - Suomalainen karaokeportaali! Karaoke.fi
  Kirjaudu sisään
::  Etusivu  ::  Keskustelu  ::  Palaute  ::
Karaoke.fi
Singa
Karaoke.fi kävijöille nyt Singa 1kk ilmaiseksi!

Singa on Suomen suosituin kotimainen karaokepalvelu, jonka avulla voit laulaa yli 60 000 biisiä tietokoneen selaimessa, mobiililaitteilla sekä älytelkkareissa. Singa toimii myös sadoissa karaokeravintoloissa ympäri Suomen.

Liity singaajien joukkoon ja aktivoi tarjous tästä! Ei sitoumuksia. Ainoastaan puhdasta laulamisen iloa.
Valikko
· Etusivu
· Kappalehaku
· Karaokelistakone
· Karaokepalvelut
· Karaokeravintolat
· Karaoketapahtumat
· Keskustelu
· Kysymyksiä ja vastauksia
· Uutisarkisto
Mainos
Ota yhteyttä!
Listakone
Listakoneessa 171863 kappaletta tällä hetkellä.
Siirry listakoneeseen tästä tai kappalehakuun tästä.
Tervetuloa Karaoke.fi-sivustolle!

Karaoke.fi on suomalainen portaali, joka on tarkoitettu kaikelle karaokeväelle.

Olitpa karaoken harrastaja tai ammattilainen, pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tarpeellisen karaokelistoista jälleenmyyjien yhteystietoihin ja kotikaraokelaitteiden asennusohjeista hakukoneeseen, josta näet ravintoloiden sijainnit ja karaokepäivät. Voit kysyä mitä tahansa karaokeen liittyvää asiaa keskustelupalstalla tai ottaa yhteyttä suoraan Karaoke.fi:n henkilökuntaan.

Oletko miettinyt, onko jokin tietty kappale julkaistu karaokelevyllä? Kappalehaku antaa tähän vastauksen. Haulla voit etsiä myös suosikkiartistisi kappaleita.

Tarvitsetko uudet karaokelistat tai karaokelaput? Karaoke.fi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulostaa ajantasaiset karaokelistat ilmaiseksi. Kyllä - sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja tämä palvelu on käytössäsi. Ulkomaisia listoja päivitetään sitä mukaa kun tarvittavaa informaatiota saadaan hankittua. Kotimaiset listat pyritään päivittämään siten, että uudet listat ovat tulostettavissa heti uuden levyn ilmestyttyä. Listakoneesta löytyy kaikki kotimaiset levyt ja yleisimmät ulkomaiset levyt. Otamme mielellämme vastaan palautetta mahdollisista puutteista ja listavirheistä: yllapito@karaoke.fi.

Mistä karaokepalvelut? Linkkilistamme ohjaa sinut ammattilaisten ja aktiiviharrastajien luo. Tarvitsit sitten levyjä, laitteita, ohjelmapalvelua tai mitä tahansa muuta karaokesta, löydät tarvitsemasi Karaokepalvelut -osiosta. Jos olet karaoken ammattilainen tai aktiiviharrastaja ja haluat ilmoituksen linkkilistalle, voit klikata "Lähetä omat tietosi!" -linkkiä. Ota yhteyttä, mikäli haluat tietoa ilmoitusten hinnoista. Karaokeyhdistysten ilmoitukset linkkihakemistossamme ovat maksuttomia.

Missä tänään lauletaan karaokea? Listallamme on jo yli tuhat säännöllisiä karaokeiltoja järjestävää karaokeravintolaa ympäri Suomen yhteystietoineen. Vakioilmoitus kellonaikoineen on ravintoloille maksuton. Puutteet ja virheet voi ilmoittaa meille, korjaamme ne ensi tilassa. Ravintoloille voi myös antaa pisteet ja niiden palvelua voi kommentoida, sekä katsoa muiden käyttäjien antamaa palautetta.

Missä tapahtuu, mitä tapahtuu? Listaamme kaikki karaoketapahtumat ei-säännöllisistä karaokeilloista karaoken MM-kilpailuihin. Listallamme on keskimäärin yli 300 tulevaa tapahtumaa. Jos olet järjestämässä tapahtumaa tai jos tiedät tapahtuman, jota ei ole vielä listallamme, otathan meihin yhteyttä. Perusilmoitus tapahtumakalenterissa on maksuton.

Keskustelupalstallamme voit vaihtaa mielipiteitä karaokesta alan ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Haluamme kehittää erityisesti tätä osiota, joten kaikki palaute on meille erittäin tervetullutta.

Karaoke.fi -toimitus seuraa ajankohtaisia karaoketapahtumia Suomessa ja maailmalla, sekä tutustuu silloin tällöin karaokeravintoloihin. Uusimmat uutiset voit lukea etusivulta ja vähän vanhemmat uutisarkistosta.

Onko sinussa toimittajan ainesta? Voit itsekin tehdä jutun kotimaisesta tai ulkomaisesta karaoketapahtumasta tai -paikasta ja toimittaa sen meille valokuvineen Uutisvinkki -sivun kautta. Julkaisemissamme valokuvissa mainitsemme kuvaajan nimen. Karaoke.fi -toimitus pitää oikeuden valita julkaistavat uutiset.

Karaoke.fi-sivustolle päivitetään jatkuvasti uutta sisältöä. Jos sinulla on kehitysidea tai muuta sivustoon liittyvää asiaa, ota meihin yhteyttä palautesivun kautta tai lähetä sähköpostia osoitteseen yllapito@karaoke.fi.


Toivomme sinulle viihtyisiä hetkiä portaalissamme!
Karaoke.fi -ylläpito


Sivuston alkuperäinen suunnittelu ja toteutus: Riku Turunen (
riku@karaoke.fi)
Teeman ("Helius") toteutus:
Vjacheslav Trushkin
Sivuston moottori: phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Copyright © by Karaoke.fi All Right Reserved.

Julkaistu: 2005-08-17 (83253 kertaa luettu)

[ Takaisin ]
Copyright (c) 2005-2016 KSF

Sivuston luonti: 0.06 sekuntia
Sivuston teema osittain http://www.nukemods.com