Laulajien Klubi aloittaa 1.3. Ravintola Taidehallissa

Pysy ajantasalla lukemalla täältä karaokeen liittyvät uutissähkeet meiltä ja maailmalta!

Valvoja: Moderaattorit

Laulajien Klubi aloittaa 1.3. Ravintola Taidehallissa

ViestiKirjoittaja Luca » 15.2.2007 17:32

Laulajien Klubi järjestetään joka torstai Ravintola Taidehallissa, Ainonkatu 3, 1.3.2007 alkaen klo 20.00-24.00.

Laulajien Klubi on viikottainen laulunharrastajille tarkoitettu iltama, jossa saa tulkita näyttämömusiikkia ja taidemusiikkia säestyslevyjen kanssa. Osa levyistä on laadukkaita karaokeversioita ja loput ammattilaisten ja opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja taustalevyjä. Kaikkeen listan klassiseen musiikkiin on klubilla nuotit. Laululistalle on valittu kappaleita musikaaleista ja oopperoista sekä musikaalielokuvista. Listalla on myös jazz-standardeja, joitakin laulajien ja laulunharrastajien suosimia artisteja sekä klassiselta puolelta liedejä ja laulelmia. Varsinaista iskelmä-, pop- tai rockmusiikkia Laulajien Klubilla ei kuulla paitsi kenties jonkin tietyn musikaalin yhteydessä. Pääpaino on nimenomaan laulamisessa ja tulkinnallisuudessa. Kappalelista on jo nyt kattava ja kasvaa koko ajan.

Laulajien Klubi yhdistää ”lava on vapaa” -illan genrekaraokeen. Klubia isännöi Luca Gargano, joka tehtaili menestyksekkään Samettiklubin ja on toisen hitti-iltaman, Hevikaraoken, kehittäjiä. Laulajien Klubi on tarkoitettu kaikille näyttämö- ja laulumusiikista pitäville, mutta erityisesti laulunharrastajille ja -opiskelijoille, kuorolaisille, teatteri-ihmisille, musikaalifaneille, ooppera-addikteille ja ylipäätään esiintymishaluisille taiteilijoille. Nyt on mahdollisuus tulkita yleisön edessä jotakin suunnatonta ja upeaa, hauskaa, vakavaa tai herkkää ja kaunista!

Klubi-illan kulku ja ohjeita: Klubi alkaa joka torstai klo 20.00. Laulajien ilmoittautumisia otetaan vastaan etukäteen sähköpostitse sekä paikan päällä klo 19.00 alkaen. Jokaiselle laulajalle pyritään järjestämään 10 minuuttia esiintymisaikaa, mutta ryhmäesitykset, kuten useamman hengen musikaalinumerot, pitää aina suunnitella tapauskohtaisesti. On toivottavaa, että yksi artisti laulaisi 2-3 kappaletta kerralla. Lisäksi klubeille saatetaan kutsua artistivieraita. Toivomme myös, että tutustutte kappaleisiinne etukäteen. Emme oleta jokaisen olevan ammattilaulaja – kyse on harrastajien klubista – mutta toivomme saada kuulla harjoiteltuja esityksiä. Tutkikaa kappalelistaa tällä sivustolla tai Ravintola Taidehallissa. Vapaita lauluvuoroja voi tiedustella illan kuluessakin, mutta varminta on ilmoittautua ajoissa. Isomman seurueen kannattaa myös varata pöytä. Ravintola Taidehalli on suunnitellut Laulajien Klubille oman ruokalistan, johon kannattaa tutustua.

Lisätietoa klubista: www.karaoke.fi/laulajienklubi
vapaus - veljeys - vandalismi
Luca
KJ
 
Viestit: 24
Liittynyt: 1.1.1970 02:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutispalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron