Sound Choice oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta

Pysy ajantasalla lukemalla täältä karaokeen liittyvät uutissähkeet meiltä ja maailmalta!

Valvoja: Moderaattorit

Sound Choice oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta

ViestiKirjoittaja jee » 20.10.2006 17:31

Amerikkalainen karaokelaitteiden ja -levyjen tukkumyyjä ProSing on lähettänyt asiakkailleen kirjeen, jossa se pyytää keskeyttämään lukuisten Sound Choice -levyjen jälleenmyynnin oikeudenkäynnin ajaksi. Mm. Sound Choicen omistajalle ja hänen veljelleen, Kurt ja Derek Slepille, henkilökohtaisesti osoitettu haaste koskee yhteensä kymmentä musiikkikappaletta, jotka ovat Like Toy Soldiers, Sing For The Moment, Stan (Radio Version), Superman, The Way I Am (Radio Version), Without Me (Radio Version), Cleanin' Out My Closet (Radio Version), The Real Slim Shady (Radio Version) ja Beautiful. Nämä kappaleet puolestaan on julkaistu lähes sadalla eri Sound Choicen karaokelevyllä tai karaokelevykokoelmalla. Karaoke.fi:n saamien tietojen mukaan Sound Choice aikoo lisäksi lopettaa yli kahdensadan eri tuotteen myynnin välttääkseen vastaavat ongelmat jatkossa. Sound Choicen tuotantopäällikkö kertoo kirjoituksessaan Sound Choicen nettisivuilla, että artistit kuten Eminem, Linda Perry ja Christina Aguilera kieltävät nykyisin musiikkinsa käytön karaokessa kokonaan.

Sound Choice on yksi maailman suurimmista karaokelevyvalmistajista. Oikeudenkäynti koskee vain Sound Choicea ja sen läheisiä yhteistyökumppaneita. Levyjä ostaneet asiakkaat joudu asiasta vastuuseen eikä jo ostettuja levyjä tarvitse palauttaa.

Lähteet: ProSing ja Sound Choice
jee
Staff
 
Viestit: 729
Liittynyt: 1.1.1970 02:36
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja tiina62 » 24.10.2006 15:15

Näin äkkiseltään en muista koko levy-merkkiä. Onkos noita Suomessa paljonkin?
tiina62
Staff
 
Viestit: 314
Liittynyt: 1.1.1970 02:46
Paikkakunta: Helsinki/Rauma

ViestiKirjoittaja jee » 24.10.2006 15:24

tiina62 kirjoitti:Näin äkkiseltään en muista koko levy-merkkiä. Onkos noita Suomessa paljonkin?

No ei niitä hirveästi ole, koska suurin osa niistä on CDG-levyjä, mutta jonkun verran kuitenkin siellä missä ko. formaatti on käytössä. Tunnetuin paikka lienee Helsingin Satumaa. Hevikaraoke-asiakkaille nuo ovat erittäinkin rakkaita, koska yleisesti Sound Choicen metallitaustojen katsotaan kuuluvan maailman parhaimpien joukkoon.
jee
Staff
 
Viestit: 729
Liittynyt: 1.1.1970 02:36
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja henley » 7.9.2007 12:48

Lahdessa on jotain levyjä, headbangers-teemalla muistaakseni. A.Koivunen karaokeaikanaan niiltä paljon lauleskeli. Harmistus tuosta tulee kyllä jos toiminta vaikeutuu firmassa, tosin ei Eminemin biisit kiinnosta pätkääkään :D
henley
 
Viestit: 24
Liittynyt: 1.1.1970 02:26
Paikkakunta: Lahti


Paluu Uutispalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron