Sinäkö telkkariin laulamaan?

Pysy ajantasalla lukemalla täältä karaokeen liittyvät uutissähkeet meiltä ja maailmalta!

Valvoja: Moderaattorit

Sinäkö telkkariin laulamaan?

ViestiKirjoittaja ilikesinging » 19.8.2009 10:22

Sinäkö telkkariin laulamaan?

Tule esiintymään ja pitämään lystiä Karaoke Sirkukseen! Karaoke Sirkus on uudenlainen ja viihdyttävä japanilaishenkinen karaoke-show, joka näytetään ensi syksynä MTV 3:lla lauantaisin prime-time- aikaan.

Meininki on sekopäistä ja yllätyksiä riittää. Tärkeintä on, että kaikilla on hauska vaikkei laulu sujuisikaan:) Kappaleet, joita lauletaan ovat meneviä hittibiisejä. Ohjelma ei vaadi aiempaa esiintymiskokemusta. Ilmoittaudu mukaan kuvauksiin!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: julia.jokinen@filmiteollisuus.fi
Hakemukseen: Yhteystiedot (nimi, ikä (huom! ikäraja 18.v), osoite, puhelinnumero ja mielellään mukaan myös valokuva, halutessasi voit kertoa hieman itsestäsi esim. harrastukset, työ/opiskelupaikka, esiintymiskokemus tms.)

Kuvaukset ovat (16.-18.9.2009, Helsingissä). Kuvauksissa menee n. 4 h/ hklö, voittajilla pidempään. Kuvauksista ei makseta erillistä palkkiota, mutta kilpailun voittajia odottaa mehevät palkinnot! Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja annetaan tarkemmat ohjeet kuvauksista. Ohjelman tuottaa Ten Years Production (http://www.tenyearsproduction.fi)
ilikesinging
 
Viestit: 2
Liittynyt: 1.1.1970 02:31

ViestiKirjoittaja pelimanni » 27.1.2010 15:31

Mehevät palkinnot olivat siis jokaiselle dvd-levy, jaksovoittajille halpa risteily ja hehkutettu pääpalkinto eli Tokion matka olikin 500 e lahjakortti. Sillä toki saa menolipun Tokioon mutta ei sieltä pois. Näin Kreisi Karaoke toimi. Ja laulajat menivät jälleen halpaan.
pelimanni
KJ
 
Viestit: 1060
Liittynyt: 1.1.1970 02:23
Paikkakunta: Järvenpää


Paluu Uutispalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron